Blaas ik mijn relatie nog nieuw leven in?

Angelique en Jeffrey zijn ruim vier jaar bij elkaar en van enige spanning of opwinding is al lang geen sprake meer. Sterker nog, Angelique voelt zich inmiddels behoorlijk eenzaam en ongelukkig. Valt haar relatie nog te redden of kan ze er
beter een punt achter zetten?

Angelique (29)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ina 30-11-2016 09:28
  Iedere relatie wordt na verloop van tijd anders. De verliefdheid van in het begin gaat over in liefde (als het goed is) en de seks wordt ook wat minder. Maar daarvoor in de plaats komt een gevoel van saamhorigheid en er altijd voor elkaar zijn. Jullie kunnen daar toch gewoon over praten, begrijp ik. Maar hoe denkt Jeffrey er over? Als hij zegt dat hij het normaal vindt, dan lijkt mij dat er niets aan de hand is. Heb jij daar geen vrede mee, dan denk ik dat je beter iemand anders kunt zoeken. Maar of je daar "gelukkiger" van wordt, betwijfel ik. Niemand is het hele jaar gelukkig, dat gaat bij allemaal met ups en downs, toch?
 • fer de groot 02-12-2016 09:14
  Denk dat je moeder gelijk heeft, behoorlijk verwend maar als je je niet meer op je plek voelt zou ik de stekker eruit trekken... Ben dan wel benieuwd naar je verhaal volgend jaar dat het zo lastig is een leuke man te vinden waarmee je lekker op de bank kan zitten...
 • Bloemetje 04-12-2016 17:18
  Een lastige situatie voor jou...blijkbaar heeft je vriend er geen last van dat de sleur er behoorlijk in is gekomen. Je moet jezelf af gaan vragen of jij op deze manier samen oud wilt worden. Wat verwacht je van je relatie? Wat zou je anders willen zien? Zet alles eens op een rijtje en kijk er eens goed na wat je wel en wat je niet wilt. Ga in gesprek met je vriend, ook al kost dit misschien veel moeite. Ga samen uit eten in een leuk restaurantje en ga het gesprek aan. Kom je er alleen of samen niet uit, schakel dan een relatietherapeut in. Dat een relatie veranderd na verloop van tijd, dat hoort er bij, verliefd zijn wordt houden van. En de vonken spatten er niet meer vanaf: dat hoort er bij. Maar als je je veilig voelt bij elkaar en het samen toch nog leuk kunt hebben dan is het goed. Voelt dat bij jou niet zo, dan moet je aan je relatie gaan werken, samen! En anders de knoop door hakken en in je uppie verder gaan en gaan uitzoeken of een relatie wel echt wat voor je is. Ik wens je veel succes en sterkte met alles.
 • Demi 07-12-2016 18:01
  Ha Angelique, je ben goed bezig geweest met weekendje weg en het uit te spreken van je gevoel. Ik denk dat je niet de relatie moet verbreken. Niet nu in ieder geval. Elke relatie kent tijden van sleur. Wat ik zou doen is nog een weekend weg plannen (als je financiën het toelaten) zorgen voor een vol programma zonder telefoons. Als je je verveelt ben je sneller genoeg om je telefoon te pakken dus vandaar iets ondernemen en telefoon uit. Bovendien vind ik praten makkelijker als ik bezig ben. Zeg tegen je vriend dat er wel nú iets moet veranderen, hij zal ook moeite moeten doen voor jullie relatie, ik hoop voor je dat hij het signaal serieus neemt en dat jullie relatie weer beter loopt.
 • tea 07-12-2016 21:49
  part of life....uitgeblust op elkaar.....was leuk nu niet meer. wordt t weer leuk....denk t niet . itvtakes 2 to tango. zeg tot ziens en vindt een partner waar je meee kan lachen elke dag
 • toke v/d luijtgaarden 08-12-2016 12:08
  hallo Angelique erg vervelend als je dit al voelt na 4 jaar. echt goed is het niet voor je toekomst, zou uitzoeken waar het vandaan komt . Als je nog liefde voelt voor je man komt het zeker te weten goed . Is dat niet zo dan zou ik toch na denken wat je nu echt wilt en zou ik handelen wat je hartje ingeeft. schrijf eens alles op papier de plus punten en de mindere punten. denk zelf dat je diep van binnen al weet wat je voelt en wilt. denk wel .als het begin niet goed is dat niet beter zal worden. zelf ben ik al 36 getrouwd en die vraag die je je zelf stelt is voor mij vreemd..onze jaren vlogen voorbij . sterkte met het besluit .kies voor je eigen gevoel...sterkte
 • Manon 08-12-2016 14:36
  Elke relatie veranderd als je langere tijd bij elkaar bent, meestal door de sleur waar je in terecht komt. Leuke uitstapjes zouden dan het vuur weer moeten aanwakkeren omdat je dan meer tijd samen hebt. Ook zou ik eens een goed gesprek aangaan en leg uit wat je voelt en vraag hoe het komt dat hij zo veranderd is. Het is en blijft altijd werken in een relatie maar daar zijn wel 2 mensen voor nodig. Geeft je partner aan dat hij het wel best vind en niet vind dat er iets moet veranderen dan zou ik goed gaan nadenken over wat je wilt. Ik heb zelf ook een zware periode in mijn relatie door allerlei omstandigheden maar ik zie dat mijn vriend wel moeite doet om toch te proberen om er wat van te maken samen. Ik hoop voor je dat jouw partner dit ook gaat doen want je alleen en ongelukkig voelen in een relatie werkt natuurlijk niet, al is hij nog zo goed.
 • Sophie 09-12-2016 12:13
  Ik denk dat je ma gelijk heeft. Je kan namelijk niet verwachten dat een relatie even spannend blijft zonder serieus te investeren en eraan te werken. Spreek met je partner en ga samen aan het werk! Succes!
 • Loes78 20-12-2016 13:16
  Ook voor hem ookal is het niet leuk zou ik eerst even een timeout nemen,Dus apart wonen en niet teveel contact en in die periode er rustig over nadenken.Wil hij dat niet dan toch uitmaken.