Mariekes ex strooit leugens over haar rond

Marieke (35) is niet voor niets gescheiden van Antonio: tijdens de laatste jaren van hun huwelijk behandelde hij haar en haar dochter als oud vuil. Maar zelfs anderhalf jaar later is Marieke nog steeds niet helemáál verlost van haar ex. Antonio strooit namelijk met leugens over haar en ze weet niet wat ze daartegen kan doen.

Marieke (35)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • miami 08-11-2017 15:11
    hé bah wat een nare situatie. Toch is het verstandig om net zoals je zus het zegt, niet op Facebook te zetten. Want dan komt het wel heel erg wanhopig over en dan zou er toch een kern van waarheid zitten in wat je ex vertelt. Wat je kunt doen is negeren, die blikken van de anderen. Ze weten dat elk verhaal 2 kanten heeft. Mocht je horen van iemand wat je ex weer heeft rondverteld, zeer laconiek reageren zoiets als 'pfff dat is dan wel zijn verhaal' en haal je schouders maar op. Zolang het je niet schaadt(wat betreft financieel of andere aantoonbare schade)dan laat je hem maar zijn gang gaan. Mensen worden wel zat van zijn verhaaltjes en zo niet, jammer dan. Mocht het je wel schaden, dan kan je altijd de politie bellen maar wel oppassen daarmee en niet te snel. Ik hoop voor je dat het snel overgaat. Wel raar, hij mag Larissa niet zien maar hij was wel op de manege??? Op den duur raakt hij zelf verstrikt in zijn eigen leugens. Sterkte ermee
  • Blauwe Bennie 08-11-2017 16:24
    Ik zou aangifte gaan doen bij de politie wegens "smaad en laster". Dit aangezien hij volledig zijn eigen leugenachtige verhalen rondstrooit aan iedereen die het wil horen. Jij hebt immers De Waarheid. Gewoon vervolgen die hap. Zou misschien ook projectie van jezelf kunnen zijn, maar ja, dat is niet aan mij om dat te beoordelen.
  • ijsco 09-11-2017 19:46
    Gewoon er niet op in gaan of je verdedigen!Als hij merkt dat zijn verhalen geen effect hebben dan houd het vanzelf een keer op.In begin als hij verhalen verteld dan vinden mensen het interessant maar naar paar keer denken ze ook wel "daar heb je hem weer met zijn verhaal" Echte vrienden weten vast wel hoe het zit.Ga lekker naar de manege toe en doe gewoon vriendelijk.Die mensen daar hoeven niet je vrienden te worden. Heb met mensen gewoon niet over je ex maar over leuke dingen want dan vergeten ze ook.wel.op den duur zijn verhalen. Ik denk dat die mensen daar op de manege na paar maanden zijn verhalen allang weer zijn vergeten joh!Jij vindt het vervelend omdat hij liegt en jij lijd eronder maar bij die mensen blikft het echt niet zo lang hangen hoor!