‘Ik krijg knikkende knieën van mijn collega’

Lizet (33) is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Niels en hoeft echt geen andere man. Toch kan ze niet ontkennen dat ze stiekem een beetje verliefd is op haar nieuwe collega Reza. Hoe kan ze voorkomen dat deze flirt uit de hand loopt?

Liza (33)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Angel 18-01-2018 18:58
  Hoi Lizet. Probeer je voor te stellen dat je flirt uit de hand loopt. Je man en je kinderen zijn de dupe en een lange periode met ellende ligt voor je. Man boos.... kinderen verdrietig..... je vrienden teleurgesteld in je... gedonder op je werk of verliezen van je baan.... Is dat het echt waard? Ga weekend met je mannetje weg en overdenk jouw gedachtengang met vlinders..... probeer die vlinders voor je gezin te bewaren en de collega, collega te laten!
 • Eagle 19-01-2018 11:56
  Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten en nu ik achteraf terugkijk, schaam ik me best voor mijn puberale puppieliefde, die wel fout moest lopen. Wat mij geholpen heeft om over deze persoon heen te komen, is me al zijn eigenaardigheden voor de geest halen en me hardop afvragen of die nou wel zo charmant zijn. Vergroot ze desnoods uit tot iets grotesks. Je zult zien, zelfs Reza blijkt dan ineens behoorlijk irritante trekjes te hebben.
 • Blauwe Bennie 19-01-2018 17:38
  Ik vind het vreemd. Internetfora staan vol met tips en truucs om er rigoreus mee te kappen, niet gelezen soms? Dan kan het twee kanten op: of je bent "niet van deze wereld" en weet het gewoon echt niet (lijkt me onwaarschijnlijk) Dan ligt de optie voor de hand dat je het gewoon cultiveert. Moet je allemaal helemaal zelf weten, maar daardoor hou je het in stand en dan doe je dat doelbewust. Waarom zou medewerker zich trouwens inlaten met jou? Het lijkt me dat hij daar ook zeggenschap en dus een beslissing over heeft? Getrouwd, brrrr ik zou er niet aan beginnen als ik hem was.
 • Christine 23-01-2018 21:08
  Hoi Lizet, Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, ik ben zelfs twee keer verliefd geweest op een ander, terwijl ik mn eigen vent nooit meer kwijt zou willen. Het is mij ook een raadsel hoe en waarom deze verliefde gevoelens opspelen terwijl je gelukkig getrouwd bent. Mijn ervaring is dat hoe langer je alle gedachten wegduwt hoe harder ze weer naar boven komen (roze olifant). Ik voel me schuldig over deze gedachten maar verliefd zijn overkomt je nu eenmaal. Ik weet niet of Reza een relatie heeft maar het heeft mij geholpen toen ik een foto zag van zijn vriendin, die ik dus ook bleek te kennen. Toen was het voor mij opeens over. Succes met het bestrijden van de vlinders en ik hoop dat jij (en ik) nooit in de verleiding komen om een affaire te beginnen.