Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

panelverhalen

‘Komt die goede seks ooit nog terug?’

De vriend van Sheila (38) kán heel goed zijn in bed, zo heeft hij aan het begin van hun relatie wel bewezen. Maar nu ze wat langer bij elkaar zijn, stuurt Wouter (41) steeds vaker aan op een vluggertje. Sheila wil in bed weer wat meer aandacht en toewijding van haar vriend, maar hoe maakt ze hem dat duidelijk?
Na mijn scheiding ben ik zes jaar alleen geweest. Daar heb ik van genoten en ik heb in die periode ook heel veel geleerd. Mijn ex-man was mijn eerste bedpartner geweest, veel ervaring op dat gebied had ik dus niet. Dat heb ik na mijn scheiding allemaal ruimschoots ingehaald: ik heb volop gedatet en geëxperimenteerd. Na een paar jaar wist ik dan ook precies wat ik zocht in een man en ook wat ik pertinent níét wilde.
Tijdens mijn eerste date met Wouter voelde ik al vrij snel dat hij weleens dé man voor mij kon zijn. Alles vond ik leuk aan hem: zijn krullen, zijn gespierde armen, zijn helderblauwe ogen… Zelfs zijn kleine buikje en zijn best wel lelijke schoenen vond ik superschattig. Na die date was ik verliefd, en niet zo’n klein beetje ook. Gelukkig was dat gevoel wederzijds, zo liet Wouter me diezelfde avond nog weten via WhatsApp. Er kwam dus al snel een tweede date, en daarna een derde.Op die derde date nam hij me mee naar een sterrenrestaurant, waar we bij elk gerecht een andere wijn te drinken kregen. Pas laat in de avond verlieten we het restaurant, waarna hij me meenam naar het chicste hotel van de stad. Daar beleefde ik de nacht van mijn leven. Met Wouter had ik de beste seks die ik ooit had gehad. Hij nam alle tijd voor me en stopte, versnelde en vertraagde op precies de juiste momenten. We kwamen samen in een ritme en voelden elkaar volledig aan, alsof we met elkaar versmolten waren. Het hoogtepunt was zó intens, zoiets had ik nog nooit meegemaakt.

Daarna lagen we even met elkaar verstrengeld uit te hijgen, maar binnen een kwartier waren we alweer aan een tweede vrijpartij begonnen, die zo mogelijk nóg beter was dan de eerste. En zo gingen we volledig in elkaar op tot de ochtendzon zich liet zien. Als ik nu terugdenk aan die nacht, voel ik de opwinding weer door mijn lichaam stromen. Het was onbeschrijflijk.

Even snel

Na deze ervaring was ik nóg verliefder op Wouter en van mij mocht iedereen het weten: dit was mijn nieuwe vriend, dit was ‘voor het echie’. Wouter en ik hoorden bij elkaar. De eerste paar maanden brachten we meer tijd door in bed dan ergens anders, maar dat werd op een gegeven moment wel wat minder. De heftigste verliefdheid was inmiddels voorbij, we kwamen in een andere fase terecht. We leerden elkaar steeds beter kennen, ook buiten de slaapkamer. Ik vond nog steeds alles aan hem even leuk. Sterker nog, hoe langer we samen waren, hoe leuker ik hem vond.

We waren een maand of drie bij elkaar toen Wouter en ik naar de verjaardag van mijn zus zouden gaan. We moesten ons haasten, want we werden daar om zeven uur verwacht, maar Wouter had tot laat moeten werken. We hadden elkaar drie dagen niet gezien, dus de spanning was voelbaar toen hij me kuste. ‘Kunnen we niet even snel?’ fluisterde hij in mijn oor, terwijl hij zijn handen onder mijn truitje liet glijden.

Ik was net zo opgewonden als hij, dus ik trok mijn rok omhoog en mijn string naar beneden, en hup, daar gingen we, op de trap. Het was heel anders dan onze vrijpartijen in bed, maar ik vond het wel iets hebben. Ergens was het wel opwindend, al zat een orgasme er voor mij niet in. Ik kwam er niet eens in de buurt. Wouter wel, daar had hij niet veel tijd voor nodig. Vijf minuten later fatsoeneerde ik mezelf voor de spiegel, weer twintig minuten later stapten we allebei met een brede glimlach binnen bij mijn zus.

Hints

Wouter en ik zijn nu alweer bijna een jaar bij elkaar en ik weet nog steeds zeker: wij zijn de perfecte match. We vullen elkaar aan, vinden dezelfde dingen leuk. En ook in bed klikt het nog steeds heel goed. Maar er is één minpuntje: sinds dat eerste vluggertje lijkt het vaak alsof Wouter er geen moeite meer voor wil doen. Hij stuurt steeds vaker aan op even ‘snel, snel’ seksen, zelfs als we de hele avond nog voor ons hebben liggen. De laatste keer dat we echt uitgebreid met elkaar hebben gevreeën, is alweer drie weken geleden!

Ik wil graag dat Wouter er weer wat vaker echt de tijd voor neemt, net als in het begin. Inmiddels heb ik al een paar hints gegeven, maar die lijkt hij niet op te pikken. De seks is nog steeds zeker niet slecht, maar ook zeker niet meer zoals in het begin. Ik zou Wouter natuurlijk rechtstreeks kunnen vragen of hij er weer eens een hele avond voor uit wil trekken, maar als ik erom moet vragen, is voor mij de magie ervanaf. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de seks weer net zo wordt als in het begin? Of komt dat niet meer terug en moet ik dat maar gewoon accepteren?”

 

Sheila (38)
image
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Hippo
  (57)
  03/08/2020
  18:48

  Er is maar een manier om dit opgelost te krijgen. Je zal er met hem over moeten praten. Net zolang tot het voor allebei weer goed is. Hij kan geen gedachten lezen. Je hebt het meerdere keren goed gevonden, dus als je dat wilt veranderen, praten,praten, praten.


 • Sanne
  (25)
  03/08/2020
  23:57

  Mannen kunnen soms nog wel eens moeite hebben om onze hints te begrijpen haha! Mijn advies is om gewoon te bespreken wat je dwars zit. Communication is key. Als je dit echt niet ziet zitten zou je wellicht zelf wat meer voorspel kunnen initiëren. Misschien prikkelt dit hem wel!


 • Loes
  (41)
  06/08/2020
  11:21

  Bij mannen moet je heel duidelijk zijn. Praat er gewoon over met hem en geef het gewoon van te voren aan. Hij is geen gedachtenlezer.


 • Megan
  (40)
  09/08/2020
  12:31

  Mijn vriend heeft mij ook verliefd gekregen in bed. Alle hoeken van het bed liet ie me zien. Speeltjes, olietjes, ik kwam achter standjes waarvan ik niet wist dat ik het in me had. En soms gingen we uren door. Totaal gebroken maar mét glimlach (en spierpijn) naar het werk.

  Helaas heeft mijn vriend nu nooit meer zin. Zelfs voor een vluggertje kan ik hem niet porren. Hij slikt medicijnen voor zijn hart en volgens de cardioloog kan dat de oorzaak zijn. Hij bood al een recept voor Viagra aan, maar zelfs dat wil mijn vriend niet. Hooguit een weltrusten-kusje kan ik krijgen. Ik zou nu persoonlijk een moord doen voor een vluggertje 😉 mijn laatste keer was ruim een jaar geleden.

  Praat met je vriend


 • Emmie
  (30)
  14/08/2020
  15:00

  Misschien kun je hem verassen en in het zonnetje zetten. Hem langzaam verwennen en de tijd ervoor nemen. Vaak is dat al genoeg om de rollen weer omgedraaid te krijgen. Want je partner zal jou dan vast weer ouderwets willen verwennen. Dat scheelt een hoop wachten 😉


image

Stephanie is moeder van Sterre, een zorgintensief kind. Ze ervaart het moederschap van Sterre als heel bijzonder en schrijft er een boek over...

Stephanie (34) LEES
detail
image

Iris kwam overspannen thuis te zitten. Door mindfulness kreeg ze haar leven op de rit. Vooral de mindfulness voor mama's hielp haar in het dagelijks leven.

Iris (41) LEES
detail
image

Ole woont in Denemarken en voor hem is verhuizen geen optie. Om een leven met hem te kunnen opbouwen, zal Marlies dus moeten emigreren…

Marlies (40) LEES
detail
image

Jeanet en Michiel zijn al 20 jaar bij elkaar, maar is hun huwelijk ook sterk genoeg om Jeanets slippertje te overleven....

Jeanet (41) en Michiel (43) LEES
detail