Laat ik onze vrijpartij filmen?

Al gauw nadat Vincent en ik elkaar leerden kennen, belandden we samen in bed. De passie spatte er vanaf. Nu, vier jaar later, is seks nog steeds heel belangrijk in onze relatie, al gaat het soms niet helemaal vanzelf, omdat we worden opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen. Gelukkig zijn we best creatief en vinden we het belangrijk om de passie erin te houden. Dus experimenteren we af en toe. Het initiatief komt vaak van Vincent en ik vind het altijd opwindend wat hij voorstelt. Zo heeft hij me eens vastgebonden en geblinddoekt, heel spannend. Net als zijn plannetje om buitenseks te hebben. Elke keer als hij met iets nieuws kwam, wond het me op. Maar nu heeft hij een plannetje waar ik niets in zie: hij wil ‘de daad’ filmen. Hij stelde het onlangs voor tijdens een vrijpartij en ik ging meteen op slot. Een teken voor mij dat ik het niet moet doen. Het lijkt me niets om mijn naakte lichaam terug te zien, bovendien wil ik niets onbehoorlijks op film hebben. Wat als het uitlekt? Probleem is dat Vincent erom blijft zeuren. Hij belooft me dat hij het zal wissen, nadat hij het heeft teruggezien. Hij vindt dat ik het op zijn minst eens moet proberen, hij is ervan overtuigd dat het ons seksleven vast weer een nieuwe impuls geeft. Wat zal ik doen? Elly (31)

Elly (31)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Chantal 21-01-2021 16:41
  Dit is een simpele. Je wil het niet. Dus nee. Dat heeft hij maar te respecteren.
 • Julia coaching 21-01-2021 16:56
  Ik zou allereerst kijken wat de reden is dat je meteen op slot ging? Heeft dat ergens anders mee te maken? Of vind je het echt niet leuk om jezelf terug te zien? En vind je het wel leuk om Vincent terug te zien? En is er iets van vertrouwen dat je bang bent dat bij een ruzie het filmpje online wordt gezet? Mijn advies is ga na waar je angst vandaan komt en pas daarna kun je een heldere beslissing maken. Succes ermee
 • miami 22-01-2021 05:42
  heel simpel. Je ging meteen op slot toen hij het voorstelde. Oké dat was door de schok, zoiets had je niet verwacht. Maar nu wil je het nog steeds niet, maakt niets uit wat de reden ervoor is, als jij het niet wilt dan niet doen. En als hij blijft zeuren, jammer dan. Hij moet jouw wens respecteren. Stel je geeft toch toe, wat is het volgende? Waarom zou je hem iedere keer zijn zin geven? Let maar op, het houdt niet op, beetje bij beetje komt hij met wensen. Hou voet bij stuk, hier is de grens voor jou.
 • Beverly 22-01-2021 12:14
  Nee is nog altijd nee. Je angsten zijn helemaal niet zo irreëel. Hij zou de eerste ex niet zijn die na een breuk als wraak de sexvideos het web op slingert.
 • Karin 25-01-2021 15:00
  Nou, die impuls is er al, alleen niet op een positieve manier.. Ik vind het een engerd met z'n gedram; nee is nee. Hij heeft geen greintje respect voor je wensen. Anders had hij wel gezegd ok, ik hou erover op: als je van gedachte veranderd hoor ik het wel en anders niet. Ik wil je niet ongelukkig maken. Maar dat boeit hem niet. Maak me ook een beetje zorgen, heeft hij al foto's van je gemaakt of jou gefilmd toen jij een blinddoek voor je ogen had? Maakt geen geluid tenslotte, veel vrouwen gaan op de foto zonder dat ze het weten. En buiten vrijen... hartstikke leuk hoor, weet je zeker dat hij geen vriend of zo had ingeschakeld om foto's te maken van jullie buitenseks? Mss sta je allang online.. ik zou heel erg oppassen met deze 'vriend'. Iemand die om je geeft zou je nooit zo pushen. En dan nog, wat is het volgende? Een kinky parenclub waar je ook een blinddoek opmoet? Ik zou even pauze nemen van deze meneer en voor de zekerheid (als je erbij kan) zijn laptop, computer, losse harde schijven en usb-sticks bekijken. En zijn telefoon al zal hij daar ws niks op laten staan voor het geval je zijn telefoon een keer inkijkt. Als hij geheimzinnig doet en niet wil dat je in zijn telefoon kijkt moet er een groot alarm bij je afgaan. Stel dat er allang foto's van je gemaakt zijn, mét je gezicht erop.. Wat al gezegd is: er is meer wraakporno te vinden dan je verwacht. Je onderbewuste zegt al keihard: NEE! Luister daarnaar! Dat aandringen is echt niet normaal, de reden die hij aanvoert slaat ook nergens op. Pas op voor die man, hij deugt niet.
 • Loes 14-02-2021 21:18
  Het gaat niet om wat hij wilt maar om wat jullie willen. Jij wilt het liever niet dus is het "NEE" Hij moet er niet over door gaan en het accepteren, PUNT!
 • Maaike 19-06-2021 20:26
  Ik heb al behoorlijk lang een relatie, ook wij hebben een periode gehad dat we het opwindend vonden om ons eigen te filmen en foto's te maken, we hadden toen echter al wel lang een relatie, en we hebben het niet gedaan omdat 1 van de 2 het zo graag wilde. Bedenk wel dat als er ooit mot komt dat filmpjes/foto's vervelende gevolgen kunnen hebben. Wil jij het liever niet, doe het dan niet!