Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

panelverhalen

‘Ik wil niet weer dezelfde fout maken’

In de liefde loopt Lulu (31) altijd erg hard van stapel en dat heeft haar al meerdere relaties gekost. Nu is ze Guido tegen het lijf gelopen en hij zou weleens de ware voor haar kunnen zijn. Maar hoe voorkomt ze dat ze ook hem afschrikt met haar enthousiasme?

image lees
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Blauwe Bennie
  (43)
  10/10/2017
  20:23

  Al dat gezwets. Vriendinnen zeggen zus, ik voel me zo, verliefd, bla, blaat, blaat, en nu weet je helemaal niet meer wat je moet doen?
  PRATEN direct tegen en met Hem.

  Ik had ook zo’n vriendin. Die had volgens mij nog nooit gehoord van communicatie, was zeker na haar tijd. Die zou ik echt wel terug willen, heel graag, want het was een bijzonder mens, die me heel blij maakte

  Je kunt hem appen, bellen, mailen, faxen, sms-en, langsgaan, aankomen, alles. Als hij daar een probleem mee heeft passen jullie niet bij elkaar. Door zo te verzanden in allerlei enorme indirectheid, maak je jezelf en de ander gek. Juist door te doen, laat je zien wie je bent en weet je sneller of het past of niet.


 • Marina
  (53)
  11/10/2017
  12:11

  Waar bemoeien mensen zich tegenwoordig overal mee? Als jij met Guido wilt moet je ervoor gaan. Het is jou leven en je eigen beslissing. Ik word niet goed hiervan dat er altijd nadruk word gelegd over relaties, huwelijken echtscheiding etc. Lulu, ik begrijp je volkomen. Laat hun lekker ouwe Hoeren.


 • Claudia
  (32)
  11/10/2017
  16:34

  Ik ben het wel eens met wat ze hierboven zeggen. Als je je anders gaat gedragen dan ben je niet jezelf. Praat met Guido en geef aan wat je hier verteld. Als hij er niks van wil weten en het niet ziet zitten met jou, dan zijn jullie toch niet voor elkaar gemaakt. Succes en een fijne verliefde tijd!


 • toke
  (55)
  12/10/2017
  19:49

  hallo Lulu tja als je ,je grote liefde tegen het lijf loopt is dat toch moeilijk ,
  maar zou toch proberen om het rustig aan te doen ook voor je zelf .heb je niet al genoeg liefdes verdriet gehad?
  kijk nu eens hoe hij daar tegen over staat, ga eens een gesprek met hem aan en leer hem op die manier beter kennen en dan weet je ook een beetje hoe hij daar in staat.
  Appen kan altijd vind ik alleen geen 100 per dag.
  je kan het s,morgens doen .gewoon kort houden (fijn geslapen).of s,avonds (Welterusten.)
  je merkt zelf of hij dat fijn vind om iets te horen van jou.
  bouw het gewoon langzaam op.
  succes !!!


 • miami
  (55)
  13/10/2017
  15:45

  sorry maar ik vind je nogal wanhopig overkomen. Je kent hem niet zo lang en je kunt al niet zonder hem. Hij geeft geen antwoord op jouw apps, jij houdt het niet vol en hups sta je met broodjes bij hem aan de deur. Hij had een borrel en dan bekijk/ beantwoord je geen apps. Heel simpel. En dat je het niet leuk vond dat hij je niet mee heeft gevraagd naar de verjaardag van zijn zus. Hij kent je nog te kort en misschien wil hij daar mee wachten. Stel hij had jou toch meegenomen, dan ging de meeste aandacht uit naar jou en niet naar zijn jarige zus. Werken lukte niet meer want hij beantwoordde je apps niet. Leuk voor je baas. Beetje overdreven? Je ziet hem niet en je hebt een rotweekend achter de rug. Vraagje, kan je je wel plezier hebben zonder een man? Wel vind ik dat hij je die zondag na de verjaardag van zijn zus even had kunnen bellen ofzo maar misschien had hij even rust nodig. Als het je te lang duurt, probeer er over tepraten maar niet zo dat je wanhopig overkomt.


 • ijsco
  (39)
  18/10/2017
  20:22

  Je komt ook wanhopig over.
  Wees gewoon jezelf.
  Hij moet je nemen zoals je bent en anders beter nu gelijk de breuk dan bijvoorbeeld na jaren.
  Je moet meer met hem communiceren en niet gaan denken wat hij misschien denkt want dat is toch gissen
  Wees gewoon duidelijker en meer opener anders loopt het zowiezo fout af.
  Voortaan dus bijvoorbeeld gewoon zeggen “waarom neem je mij niet mee naar je zus haar verjaardag?” etc.


 • Tina
  (55)
  01/02/2018
  02:51

  Laat die arme man even met rust. Je verstikt hem . Verdrinkt hem letterlijk in aandacht en liefde .
  Je moet rustiger worden op dit gebied . En je zal zien , hij zal dan wel komen .
  Als je je bij een man zó claimerig gedraagt , en dat al van in het begin , is het echt normaal dat hij op de loop gaat voor jou .
  Dus , dimmen .
  En dan pas zal het goed komen.
  Als hij ondertussen al niet weg is , want dit is al een oud topic.