Mag ik mijn vriendin ontmaskeren?

Mag ik mijn vriendin ontmaskeren?

Mireille, een vriendin van Lies, heeft stiekem een nepprofiel aangemaakt op een datingsite en contact gekregen met verschillende mannen, die ze vervolgens aan het lijntje houdt. Zelf ziet ze het als een vermakelijke hobby, maar Lies denkt er anders over. Ze vindt dat Mireille haar huwelijk op het spel zet, zeker als ze ook nog eens een van de mannen wil ontmoeten.

Lies (40)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Kiki 03-10-2016 12:13
  Ik zou haar een paar afleveringen Catfish laten kijken op MTV! Dan ziet ze wellicht in dat dit wat ziekelijk wordt waar ze mee bezig is! Hopelijk valt bij haar dan het kwartje.. Succes!
 • Bonny 03-10-2016 15:48
  Bij sommige mensen kun je niet doordringen. Maak geen nepprofiel aan en ga ook niet met Willem praten; je zet jezelf er dan middenin en uiteindelijk zijn alle partijen straks boos op jou. Als je er niets mee te maken wilt hebben, neem dan ook die stap. Je kan op een nette manier Mireille duidelijk maken dat haar acties jouw niet lekker zitten en dat je daarom afstand van haar neemt. Let wel: haar huwelijk, haar keuzes, haar probleem als het fout gaat (en dat duurt denk ik niet lang).
 • Fer de groot 04-10-2016 14:28
  lees je laatst alinea nog eens door.... Waarom moet het stoppen, omdat jij dat vindt?? Ik zou me er niet mee bemoeien, leven en laten leven.
 • Ina 04-10-2016 19:35
  ik zou me er verder absoluut niet meer mee bemoeien. Je hebt haar gezegd hoe je er over denkt en dat moet voldoende zijn. Ik zou haar nog wel vertellen dat ik over al haar "escapades" met Rob en de anderen niks meer wil horen.Ik hoop voor je dat deze uitspattingen van je vriendin niet tot een breuk in jullie vriendschap zal leiden. Sterkte!
 • Eagle 12-10-2016 11:47
  Ik zou me er lekker buiten houden als ik jou was. Dit soort dingen komt ook zonder jouw hulp wel een keer uit, maar als jij je erin mengt, krijg je waarschijnlijk ook een deel van de gevolgen over je heen als het zover is.Laat haar maar lekker zelf haar neus stoten Ik vind het wel onbeschoft van haar dat ze er jou uberhaupt bij heeft betrokken en zou haar dus vragen of ze hiermee wil ophouden. Doet ze dat niet en begint ze er toch weer over, loop dan gewoon weg of stuur haar weg als ze bij jou op bezoek is. Je hoeft niet persé vrienden te blijven.
 • Toke 13-10-2016 19:40
  Nee je moet je er niet mee bemoeien .het is haar leven je kan beter met haar gaan praten ,denk eerder dat ze zich eenzaam voelt en haar tijd wilt opvullen. Als je er niet tegen kunt zal je de vriendschap met haar op een laag pitje moeten zetten . Als dit is waar ze gelukkig van wordt wie ben jij om daar iets van te zeggen, Eens valt ze door de mand
 • Loes78 15-10-2016 18:32
  Niet mee bemoeien wat de relatie gaat wat ze ook doet toch over een tijd stuk want iemand die zoiets doet is gewoon niet gelukkig in de huidige relatie want anders heb je er geen behoefte aan.Of hij flirt en gaat ook vreemd en weten ze dat van elkaar en wint dat hun samen zijn weer op.In mijn ogen moet je relatie dan ook heel erg sterk zijn om stand te houden.Het is hun privéleven waar zij jou een stukje bij in betrekt omdat jij haar vriendin bent.Erger je er teveel aan "zeg dan joh betrek mij er niet zo in" (op een leuke manier proberen te zeggen zodat het duidelijk maar niet aanvallend overkomt)
 • Emily 19-10-2016 14:34
  Ik lees dat jij wil dat het stopt, dat jij het gevaarlijk vindt.... maar wat wilt zij? Waarom doet ze dit? Wat mist ze dan? Je kan haar op de gevaren wijzen maar meer ook niet. Ik begrijp dat je je er rottig onder kan voelen maar dan moet jij je grenzen aangeven over wat je daarover wilt weten of niet...
 • Tina 13-01-2017 01:25
  Zij verveelt haar , zoveel is duidelijk . Helaas pakt ze die verveling op de verkeerde manier aan . Niet jouw probleem ! Als zij haar gat wil verbranden moet ze achteraf maar op de blaren zitten . Ik begrijp dat je geeft om je vriendin, maar zij zit er al zo diep in dat je haar niet kan helpen. Niet mee bemoeien , hoe moeilijk dit ook voor jou is . Het is haar leven . Als ze het wil verprutsen is dit haar verantwoordelijkheid . Ze zou beter een goed gesprek hebben met haar man . Maar ze heeft spijtig genoeg een verkeerde weg gekozen . Besef goed dat je haar deze keer niet kan helpen.