Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

webspecials

Datingfraude

Oplichters maken steeds vaker gebruik van datingsites om potentiële slachtoffers te strikken. Het aantal meldingen van datingfraude is het afgelopen jaar explosief gestegen.
Slachtoffers raken niet alleen hun geld kwijt, ze blijven ook achter met gevoelens van spijt en schaamte. Marlon (56) en Karina (52) werden allebei voor tienduizenden euro’s opgelicht door gewetenloze charmeurs. Ze vertellen hun verhaal, in de hoop daarmee anderen te waarschuwen.

Marlon (56) en Karina (52)
image lees
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reactie
 • toke v/d luijtgaarden
  (54)
  19/01/2017
  12:35

  Ik maak me altijd boos over zoiets ,maar erger is het dat vrouwen erin trappen en geld sturen na iemand die ze niet echt kennen.
  verliefd .tja als je het zo kunt noemen.
  Snap best als je verlegen zit om lieve woorden en genegenheid dat je daar een zwak voor hebt vooral als je het een en ander hebt mee gemaakt, maar blijf het zeggen KIJK UIT in wat voor gat je ,je geld gooit want vind het rond om dom .
  het gaat hier niet om 10 euro die je leent.
  sorry dames . een harde les


image

Bianca en Sven vieren de jaarwisseling al een jaar of tien samen met hun vrienden George en Sylvia. Dit jaar willen ze wat anders...

Bianca (37) LEES
detail
image

De vijfentwintigjarige dochter van Loes heeft regelmatig last van depressieve gevoelens. Therapie heeft niet gewerkt, maar nu denkt Melody een ‘oplossing’ te hebben gevonden voor haar probleem: ze wil een baby...

Loes (57) LEES
detail
image

Eelke maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Ze is onlangs gescheiden en maakt een moeilijke tijd door, maar doet net alsof er niets aan de hand is.

Eelke (42) LEES
detail
image

Sofia schrikt als ze hoort dat haar vijfjarige zoontje Lars regelmatig door klasgenootjes wordt geschopt en geslagen. Moet ze Lars aanraden om maar eens flink terug te meppen?

Sofia (33) LEES
detail