Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

webspecials

Jolanda belandde bij het daklozenloket

  Nadat haar relatie op de klippen was gelopen, moest Jolanda (36) noodgedwongen haar huis verkopen. Toen ze vervolgens ook nog eens haar baan kwijtraakte, belandde ze in een neerwaartse spiraal. Na vele omzwervingen kwam ze uiteindelijk terecht bij het Daklozenloket en het Leger des Heils…

  Boekentips:
  Straatgeheimen

  Dakloos

Jolanda (36)
image lees
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reacties
 • Ell
  (43)
  12/10/2017
  16:41

  Beste Jolanda,

  Jouw verhaal is heel herkenbaar voor mij. Helaas zijn er niet veel mensen die begrijpen dat je in zo’n situatie terecht kan komen, maar het kan iedereen overkomen.
  Dankbaar zijn voor een dak boven je hoofd, warmte en eten.
  Was iedereen maar zo gauw tevreden, mensen hebben geen idee wat het betekent als je basisbehoeften er ineens niet meer zijn.
  Ik vind het ook zeer vervelend dat je als Nederlander gewoon niet weet waar je terecht moet in zulke situaties. Volgens mij gebeurt dit veel vaker dan we denken.

  Ik wens je veel liefde en geluk voor de toekomst en bedankt voor het delen van je verhaal.

  Liefs, Ell


 • toke
  (55)
  13/10/2017
  13:46

  Hallo Jolanda
  Ten eerste wat ik je zeggen wil ! wat ben jij een krachtige vrouw,je bent wel een voorbeeld voor veel mensen die alleen geld en roem belangrijk vinden en niet verder kijken dan hun neus lang is.
  Jij hebt een zware opgave goed afgesloten je bent er bovenop gekomen dank zij alles ben je niet bij de pakken neer gaan zitten.
  Knap, een voorbeeld voor alle van ons dat ook in zware tijden het leven gewoon door gaat.
  Hoe moeilijk dat ook is.
  Geld heb je nodig punt en een dak .
  maar jij bent het levende bewijs dat het ook met minder kan.

  lieve groet


image

Bianca en Sven vieren de jaarwisseling al een jaar of tien samen met hun vrienden George en Sylvia. Dit jaar willen ze wat anders...

Bianca (37) LEES
detail
image

De vijfentwintigjarige dochter van Loes heeft regelmatig last van depressieve gevoelens. Therapie heeft niet gewerkt, maar nu denkt Melody een ‘oplossing’ te hebben gevonden voor haar probleem: ze wil een baby...

Loes (57) LEES
detail
image

Eelke maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Ze is onlangs gescheiden en maakt een moeilijke tijd door, maar doet net alsof er niets aan de hand is.

Eelke (42) LEES
detail
image

Sofia schrikt als ze hoort dat haar vijfjarige zoontje Lars regelmatig door klasgenootjes wordt geschopt en geslagen. Moet ze Lars aanraden om maar eens flink terug te meppen?

Sofia (33) LEES
detail