medium Marion

medium Marion

medium Marion zet voor Mijn Geheim haar gave in om ingezonden brieven te beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Sandra weijmans 08-10-2021 08:37
    Hoi ik heb problemen met de buurvrouw ze heeft vooroordelen tegen Rottweilers terwijl we nu al 13 jaar naast haar wonen zij woont in een andere straat maar onze oprijlanen zitten naast elkaar. We hebben ook al net zolang Rottweilers zij was de gene die wilde dat onze eerste rottweiler en haar Franse herder (beauseron ) kennis met elkaar maakte. Haar hond ging toen als een gek tegen onze hond te keer. Het was ook haar hond die onze tweede rottweiler aan viel toen die pup was . Die daarna doods bang voor haar hond was zij liet haar hond gewoon loslopen en onze hond reageerde daar op door te blaffen verder niks als zij los was was er niks aan de hand. De dochters van onze tweede rottweiler hield ik ver van de buurvrouw en haar hond vandaan. Dus die reageerde nooit op hun. Nu hebben we bijna twee jaar onze vijfde rottweiler Vaya de eerste kennismaking met de buurvrouw verliep niet geweldig Vaya schrok en blafde en de buurvrouw begon te schreeuwen ik bleef rustig. Maar omdat de buurvrouw daarna steeds bleef schreeuwen ook waar haar tweede beauseron bij is heeft die hond nu ook een hekel aan Vaya en heeft pas geprobeerd Vaya aan te vallen omdat ze los op ons af kwam buurvrouw bleef meters van ons af en riep haar hond niet terug. Nu wil ik weten of ik nog rust krijg gaat die vrouw nog stoppen met haar gedrag heb de politie en buha ook al gebeld en geschreven. Ze loopt steeds als wij andere tijden s, avonds lopen onze tijden eerst dacht ik nog toeval. Maar nu niet meer omdat wij als laatste ronde nu half 8 gaan wat normaal vind ik wel vroeg is . Hopelijk kun jij mij meer laten weten.
  • Jantina 25-07-2022 21:41
    Hoi Marion Graag zou ik willen weten wat de toekomst mijn moeder en mij brengt. Het gaat om het volgende, zij heeft een vriend zoals ze zelf zegt en heeft hem ooit in Zwitserland ontmoet. Maar hij blijkt een oplichter te zijn en mijn man en ikzelf hebben haar meerdere malen daarvoor gewaarschuwd en nog een paar mensen waaronder haar broer. is haar broer niet meer welkom bij haar en ikzelf heb ook steeds conflicten met haar. Was al zo voor haar zogenaamde vriend in beeld kwam maar sinds ze met die oplichter bezig is is het veel erger geworden en houdt met niemand rekening en de naasten interesseeert haar niet heb ik het gevoel . Heb het contact met mijn moeder gebroken omdat ze mij telkens weer kwets en aan het liegen is. Volgens haar is het andersom en ze kan dan ontzettend zielig gaan doen. Ze heeft ondertussen heel veel geld over gemaakt aan die oplichter, schat dat het nu wel zo rond de 40.000 euro is. Ze had al huur achterstand en de auto moest plotseling weg omdat die oplichter steeds geld nodig heeft. Hij zou ook al een paar keer bij haar komen, maar dan moet hij steeds weer een bepaald bedrag hebben en zo is het een paar keer gegaan en als hij er is zou ze al haar geld weer terug krijgen heeft hij beloofd. Ze geloofd daar stellig in en is kwaad op ons en iedereen die erover begint. Zou graag willen weten of ze nu echt eens wakker wordt en de geldkraan dicht draait of niet. Heb het gevoel dat ze stiekem wel weet waar ze mee bezig, maar verliefdheid heeft de overhand. Marion, hoop dat je mijn brief eruit pikt en mij meer kan vertellen en als het nodig is stuur ik wel een foto. Deze situatie maakt mij erg verdrietig en maak me zorgen dat ze op straat komt te staan. Vriendelijke groet Jantina
  • Diana Jordaan 28-11-2022 12:41
    Hallo Marion, vol bewondering lees ik altijd jouw rubriek ! Nu heb ik een dringende vraag, wie zijn er om ons heen in ons huis ? Wij weten dat er veel overleden personen zich laten voelen en als schimmen bij ons zijn, nu is mijn man Kees in maart j.l. overleden en mijn zoon Andy die nog bij mij woont en mij zeer goed verzorgd voelt ook de aanwezigheid en wil ook graag weten wie om ons heen zijn ? Wij geloven allemaal erg aan de paranormale krachten.Mocht je ons willen helpen, dan zou je ons heel blij maken en wij staan open voor aanvullende informatie, lieve groeten van Diana Jordaan.