Gewone mensen, bijzondere verhalen

  • Home
  • webspecials
  • Leuk: puzzel mee in Liny’s en maak kans op een Smart LED TV
overzicht

webspecials

Leuk: puzzel mee in Liny’s en maak kans op een Smart LED TV

Nu we veel tijd thuis doorbrengen, zijn veel mensen aan het puzzelen geslagen. Dat komt goed uit, want in Liny's kun je er zelfs prijzen mee winnen.

Puzzelen voor een prijs

Koop je Liny's, dan krijg je vier tijdschriften: Vriendin, Mijn Geheim, Weekend en Party voor maar € 3,99. Ze komen nu met een leuke actie. Koop vier weken achtereen Liny’s en los elke week de puzzel op. Na vier weken maak je kans op een Salora HDR Smart LED TV (t.w.v. € 350,-) door te bellen naar Liny’s Puzzellijn. Je kunt bellen van 7 mei t/m 31 mei 2020. Meer informatie staat op de pagina van puzzel 4.

Liny's is verkrijgbaar bij supermarkten en boekhandels. Een deel van de opbrengst van Liny’s Puzzellijn gaat naar Het Rode Kruis.

image
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

image

Bianca en Sven vieren de jaarwisseling al een jaar of tien samen met hun vrienden George en Sylvia. Dit jaar willen ze wat anders...

Bianca (37) LEES
detail
image

De vijfentwintigjarige dochter van Loes heeft regelmatig last van depressieve gevoelens. Therapie heeft niet gewerkt, maar nu denkt Melody een ‘oplossing’ te hebben gevonden voor haar probleem: ze wil een baby...

Loes (57) LEES
detail
image

Eelke maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Ze is onlangs gescheiden en maakt een moeilijke tijd door, maar doet net alsof er niets aan de hand is.

Eelke (42) LEES
detail
image

Sofia schrikt als ze hoort dat haar vijfjarige zoontje Lars regelmatig door klasgenootjes wordt geschopt en geslagen. Moet ze Lars aanraden om maar eens flink terug te meppen?

Sofia (33) LEES
detail