Gewone mensen, bijzondere verhalen

overzicht

webspecials

Sex and the city in Nederland

Onlangs verscheen de hilarische en taboedoorbrekende roman Vrouwen die vreemdgaan van Wieke van Oordt: het verhaal van vier getrouwde vriendinnen die alle vier regelmatig verboden avontuurtjes beleven… Dat doen echte vrouwen niet, denk je misschien? Mis: Claire, Jacky en Valerie bekennen aan Mijn Geheim dat ook zij wel eens verboden avontuurtjes beleefden. Hoe je er ook over denkt, feit is dat vrouwen ook vreemdgaan. Volgens sommige onderzoeken zijn dat er zelfs wel 1 op de 4!

Lees ook het dubbel interview ‘Verder na vreemdgaan

Claire (40), Jacky (49) en Valerie (45)
image lees
Reactie plaatsen

Deze zal niet gepubliceerd worden bij je reactie, maar kan worden gebruikt door de redactie om contact met je op te nemen

Reactie
 • Ijsco
  (39)
  29/03/2018
  20:44

  Vreemdgaan onder pubers kan ik nog eens begrijpen ook al keur ik het niet goed maar als volwassen iemand kan je toch wel nagaan hoe laf het is?
  1 op de 4 vind ik schrikbarend veel.
  Ik kan haast niet geloven dat één van mijn vriendinnen of goede kennis of vrouwelijk familielid vreemdgaat…bah moet er ook niet aan denken…..


image

Bianca en Sven vieren de jaarwisseling al een jaar of tien samen met hun vrienden George en Sylvia. Dit jaar willen ze wat anders...

Bianca (37) LEES
detail
image

De vijfentwintigjarige dochter van Loes heeft regelmatig last van depressieve gevoelens. Therapie heeft niet gewerkt, maar nu denkt Melody een ‘oplossing’ te hebben gevonden voor haar probleem: ze wil een baby...

Loes (57) LEES
detail
image

Eelke maakt zich zorgen om haar beste vriendin. Ze is onlangs gescheiden en maakt een moeilijke tijd door, maar doet net alsof er niets aan de hand is.

Eelke (42) LEES
detail
image

Sofia schrikt als ze hoort dat haar vijfjarige zoontje Lars regelmatig door klasgenootjes wordt geschopt en geslagen. Moet ze Lars aanraden om maar eens flink terug te meppen?

Sofia (33) LEES
detail