Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn
Tekst: Redactie Mijn Geheim
Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn is een recept van Jean-François Mallet. In 185 recepten, van maximaal 4 stappen en 5 ingrediënten, geeft zij antwoord op de vraag: ‘Hoe kan ik gewoon eten zonder dik te worden en zonder me te hoeven beperken tot drie blaadjes sla, een schaaltje yoghurt en een appel?’
Ingrediënten hartige taart
4 personen
- 300 g lichtrijpe, glutenvrij kerstomaten
- 300 g verse geitenkaas
- 4 eieren
- 1 takje rozemarijn
- zout, peper
Bereiding hartige taart
30 minuten + 25 minuten oven
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier.
- Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
- Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.
Meer van Redactie