Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn

Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn

Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn is een recept van Jean-François Mallet. In 185 recepten, van maximaal 4 stappen en 5 ingrediënten, geeft zij antwoord op de vraag: ‘Hoe kan ik gewoon eten zonder dik te worden en zonder me te hoeven beperken tot drie blaadjes sla, een schaaltje yoghurt en een appel?’

Ingrediënten hartige taart
4 personen
  • 300 g lichtrijpe, glutenvrij kerstomaten
  • 300 g verse geitenkaas
  • 4 eieren
  • 1 takje rozemarijn
  • zout, peper
Bereiding hartige taart
30 minuten + 25 minuten oven
  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de bodem van een grote springvorm met bevochtigd bakpapier.
  • Roer de geitenkaas, de in stukjes gesneden tomaten, de gehakte rozemarijn en de eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  • Giet het mengsel in de vorm en druk het aan. Bak de taart 25 minuten. Dien hem warm of koud op.

Hartige taart met tomaat, geitenkaas en rozemarijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *