Desiree’s man kampt met erectieproblemen

Vorig jaar gebeurde het voor het eerst dat een vrijpartij tussen mij en mijn partner Max uitdraaide op een fiasco. Onze kinderen waren alle drie niet thuis – onze tweelingzoons van 10 waren op voetbalkamp en onze dochter van 9 sliep bij haar tante. Toen Max haar weg ging brengen, schoot ik een sexy lingeriesetje aan onder mijn jurk en wachtte tot hij terugkwam. Het was alweer ruim een maand geleden dat we seks hadden gehad. Ik wilde ons seksleven een oppepper  geven en deze avond was er perfect voor. Misschien kwam het omdat ik hem min of meer belaagde toen hij thuiskwam of voelde hij zich onder druk gezet, hoe dan ook… hij kreeg geen erectie. We besloten eerst wat te gaan eten. Die avond deden we nog een poging, maar ondanks dat we het heel leuk hadden, op het moment suprême zakte alles weer in. We hebben geprobeerd er geen big deal van te maken, maar na die tijd is het nog maar twee keer wél gelukt. Met moeite! ‘Komt wel goed’, houden we elkaar voor. ‘Het komt door de drukte, de hectiek van ons gezin, drukte op het werk…’ Hoewel ik probeer er luchtig tegenaan te kijken, maak ik me toch zorgen. Het is toch niet normaal voor een man van 35? Misschien is er fysiek wel iets ergs aan de hand! Spoor ik hem aan om hulp in te schakelen of moeten we het nog even aankijken en gaat het vanzelf over? Desiree (37)

Desiree (37)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Simone 21-03-2023 15:23
  een vriendin van me had er ook mee te maken een tijdje geleden. Ze was nog niet lang samen met deze man maar allebei maakten ze er een enorm punt van. Waardoor het dus niet beter werd. Het werd allemaal steeds meer beladen en seks was niet meer leuk. Dat hoort het natuurlijk wel te zijn. Je doet het dus goed: niet te veel aandacht aan geven. In plaats van seks hebben, gewoon genieten van het samen zijn en er van uit gaan dat het niet iets lichamelijks is.
 • Lijntje 22-03-2023 07:23
  Heb je aanleiding om te denken dat er iets fysieks aan de hand is. Als dat zo is dan zou ik je zeker aanraden om hem te vragen ermee naar de dokter te gaan. Wat voor werk doet hij? Als hij weinig beweegt, dan zou dat het kunnen zijn. Het kan echt van alles zijn. Als dit niet verbeterd zou ik er zeker mee naar de huisarts gaan.
 • Desi 16-04-2023 03:07
  Een tweeling een jaar later nog een kind: natuurlijk is hij moe. Hij verheugde zich op een avond rust sta jij alweer klaar in lingerie hij moet meteen weer aan de slag. Laat die man een beetje ademen! Zeg tegen hem dat je het niet erg vindt dat je het ook fijn vind om lekker met hem te kroelen in bed. Ga naar de dokter zet er druk op en maak er een groot probleem van dat zal helpen.. niet dus. Als hij verder lichamelijk gezond is komt het wel weer goed tenzij je hem onder druk blijft zetten, dan wordt het een probleem met een hoofdletter. Een deuk in zijn ego want nu weet de dokter het ook. Koop een speeltje voor jezelf en wacht tot hij het initiatief neemt voor een vrijpartij. Je zult zien dat het in de zomervakantie opeens weer lukt. Lekker weer, veel zon en vrije tijd zonder het gevoel te hebben dat je een impotente sufferd bent doet wonderen heb ik me laten vertellen, mijn zusje en haar man hebben ook zo'n periode gehad. Geen paniek dat kan volgend jaar ook nog als het dan nog steeds niet verbeterd is.
 • Anomien 27-05-2023 07:57
  Bespreekbaar maken, er wordt vaak te weinig met elkaar gepraat. Daardoor weet je vaak niet hoe het met de ander gesteld is. Maar ook, dit advies is al gegeven, even langs de huisarts want het kan lichamelijk, maar evengoed ook geestelijk zijn. Soms helpt een (tijdelijk) pilletje om eventueel het verloren zelfvertrouwen weer teug te krijgen, wie weet. Maar nogmaals, altijd bespreekbaar maken.
 • P(h)il 18-06-2023 16:32
  Tijdelijk kan een erectiepil helpen, ik heb zelf baat gehad bij een tidanafil tabletje, vanwege drukte en stress op het werk voor mij een tijdelijke oplossing. Vriendin blij, ik blij.