Mg2406 Panelverhaal82

Lenny is verliefd op een vrouwelijke collega

Negentien jaar geleden trouwde ik met Dylan en samen hebben we het goed. Natuurlijk hebben we ups en downs, maar we zijn een hecht team dat wel tegen een stootje kan. Regelmatig doen we iets gezelligs met elkaar: fietsen, shoppen of lekker uit eten. Vier dagen in de week sta ik voor groep 6 en twee keer in de week sta ik op de tennisbaan. Onze kinderen van 14 en 17 puberen een beetje, maar er is niets waar we echt van schrikken. We zijn allebei gezond en met onze ouders gaat het ook zijn gangetje. Geen vuiltje aan de lucht! Totdat ik kennismaakte met mijn nieuwe collega, de Myrthe (35). Ik weet niet wat er gebeurde toen zij mijn lokaal binnenliep om zich voor te stellen, maar het was alsof de bliksem insloeg. Ik moest een beetje om mezelf lachen en in gedachten riep ik me tot de orde, maar we zijn nu een week of vier verder en ik lijk wel een puber. Ik kan aan niets of niemand anders meer denken. Soms krijg ik rode oortjes van de fantasieën die ik over Myrthe heb. Ik ben de weg kwijt, herken mezelf niet meer. Ik ben verliefd en hoe meer ik me ertegen probeer te verzetten, hoe erger het lijkt te worden. Het liefst zou ik Myrthe vertellen wat ik voor haar voel, maar of dat zo’n goed idee is, weet ik niet. Ik droom daar wel van. Ben ik nu lesbisch? En zo ja, wat betekent dat voor mijn huwelijk?
Ik ben zo in de war! Wat kan ik doen?

Lenny (42)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • emily 06-03-2024 08:43
    Oei, dat is een moeilijke kwestie. Ik moet toegeven dat ik soms ook wel eens heb gefantaseerd over vrouwen, maar dat waren dan vrouwen die niet dicht bij me stonden. En dan ging het ook meer om het erotische, dan waren er geen verliefdheidsgevoelens in het spel. Dat maakt het wel ingewikkeld. Ik denk toch dat je er goed aan doet om er met iemand over te praten. Misschien gaat de spanning er dan een beetje vanaf en ebt het vanzelf weg.
  • M. 06-03-2024 08:55
    Ik zou me geen zorgen maken over de vraag of je lesbisch bent. Dat zal niet, want anders ben je heus niet al zo lang gelukkig met je huidige man. Tegenwoordig zijn er zoveel smaken, maar waarom zou je hier een etiket op willen plakken? Je hebt Myrthe gezien en ze maakte allerlei gevoelens bij je los. Punt. Of het echt verliefdheid is, kan alleen jij met zekerheid zeggen. Misschien moet je met het beantwoorden van deze vraag beginnen; misschien bewonder je haar, of laat zij dingen zien die jij zou ook in jezelf zou willen zien? Of gaat het om lichamelijke aantrekkingskracht? Ik kan me voorstellen dat het allemaal super verwarrend is, daarom is het goed om over je gevoelens te praten met iemand die er verder van af staat. Zo kun je onderzoeken of het echt iets is waar je dieper in wilt duiken, of dat je het de tijd geeft om te kijken hoe het zich ontwikkelt. Voor nu zou ik er in ieder geval niet overhaast iets mee gaan doen.
  • Wijsneus 12-03-2024 01:36
    Je bent biseksueel, als je 100% hetero bent word je niet verliefd op een vrouw. Wat je moet doen kan alleen jijzelf beslissen, daar zijn geen vaste regels voor.